Nog 1 weekje! - Reisverslag uit Oud-Beijerland, Nederland van Tessa Dijk - WaarBenJij.nu Nog 1 weekje! - Reisverslag uit Oud-Beijerland, Nederland van Tessa Dijk - WaarBenJij.nu

Nog 1 weekje!

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

20 Januari 2008 | Nederland, Oud-Beijerland

Hallo allemaal!
Hier nog een laatste berichtje vanuit Nederland, want over een week zit ik al in het vliegtuig!!
Gisteren mijn afscheidsfeestje gehad, was echt supergezellig!!! Iedereen bedankt voor alle lieve kaartjes en kado's!
Weet ondertussen al dat ik het komende jaar ga werken op de afdeling chirurgie, ben ik helemaal blij mee!
Ik ga de eerste tijd in het zusterhuis van het ziekenhuis wonen. Dus voor alle brieven en kaartjes is hier mijn adres:

Tessa van Dijk
Diakonessenhuis - Zusterflat
Zinniastraat 64
P.O.B. 1814
Paramaribo
Suriname

Ik ga daar een Surinaamse Sim-kaart kopen, dat nummer komt de volgende keer..

X-je Tes

• 20 Januari 2008 - 12:40

Mar:

Hé lieve Tes,
    Was een goed feessie hè! Vond het ook heel gezellig..en de alcohol vloeide rijkelijk haha!! Nu gelukkig Vrienden van Amstel nog voordat je weg gaat, voorlopig effe de laatste keer dat we ons flink kunnen misdragen haha!!

Mi lobi joe (nu we toch op z'n surinaams verder gaan!!)
    Kus Mar XXXXXXXXX

• 20 Januari 2008 - 13:36

Sim:

he lieve Tes,

echt supergezellig gisteren! Leuk om je nog ff te zien voor je avontuur begint!!!!!!!Weet zeker dat je het onwijs leuk gaat hebben daar. Oh ja, tegenover het ziekenhuis zit (of zat in elk geval..) een soort eethuisje, kan de tussendemiddag of na je werk heel lekker eten! (kouseband garnalen broodjes enzo)
    xjes

• 20 Januari 2008 - 15:24

Barjan:

He Tess,

Het was erg gezellig in de Irisch, ik hoop dat jij dat ook vond. Ik heb mij hier aangemeld hoop zo op de hoogte te blijven van je avonturen!! Heel veel succes en plezier.

xxxxx

• 20 Januari 2008 - 22:01

Annelies:

ja meiske, jammer jammer en helaas kon ik niet daarbij zijn.... :( maaruh, dat wordt je dan kaarten en emails sturen he?! Zin in hoor!!

• 21 Januari 2008 - 16:39

Nadine:

Heyy! was echt super gezellig zaterdag!!goede herinnering om mee van huis te gaan toch?!?! zie je snel weer..op naar t laatste feestje voor je vertrekt...!!!kussies

• 22 Januari 2008 - 16:25

Daantje:

Hey Tessa,

Sorry dat ik niet geweest ben op je feestje, hoop toch dat het geslaagd was :-).
    Veel plezier in Paramaribo en werkse daar he, maar niet te hard dat niemand daar he :-).

XXxx

• 22 Januari 2008 - 20:44

Danielle:

Hallo!
    ik zag je berichtje, dat je eind jan. naar suriname vertrekt voor stage..Ik vertek op 27 jan. richting suriname, ook voor mn eind stage HBO-V.
    Ga jij alleen? en waar ga je wonen?
    groetjes Danielle
    (daniellevanmunster.waarbenjij.nu)

• 23 Januari 2008 - 18:41

Anneke:

Was een leuk feestje he, ben je een beetje bijgekomen? Lekker morgen nog effe swingen en dan komt ut echt dichtbij, wel spannend nu zeker? Kussie An

• 27 Januari 2008 - 09:32

Mirjam En Thieu:

Nou het is dan echt zo ver, je zit in het vliegtuig.
    Was een waterig afscheid, en wij maar zwaaien tot we je echt niet meer zagen achter de douane.
    hoop dat alles bij aankomst goed is gegaan.
    dikke kus mirjam en thieu

• 27 Januari 2008 - 16:17

Hannelore:

hoi tessa
    als je dit bericht leest zit je al in suriname. ik hoop dat de vlucht goed is gegaan. ben vandaag druk aan het verhuizen geweest. luna heeft alles rustig zitten bekijken vanaf de hangmat die aan de kachel zit. tom die kon het niet laten om te kijken of er iets te slopen viel, en bo die wilde niks liever dan op schoot liggen.
    groetjes hannelore